Remzi YAY
Kör Körüne Particilik

                Tekirdağ Belediye Başkanımız Sayın Candan Yüceer’in yaklaşık 1,5 yıllık görev süresinde kazandırdığı hizmetler, uzun yıllar kimseye nasip olmayacak nitelikte. Ancak ne yazık ki insanlar kendi çıkarları doğrultusunda kimisi A partili, kimisi B partili, kimisi C ya da D partili oluyor; kimisi E partili, kimisi de F partili. İnsanlarımız değerini bilmediği için, Ekrem İmamoğlu’nun da söylediği gibi, siyasi partilerin adeta kölesi haline geliyor. Bu nedenle Tekirdağ’ın gelişmesini, hizmet almasını istemiyorlar. CHP’liler veya başka partilere gönül verenler, yalnızca kendi belediye başkanlarını görmek istiyor; sanki sadece CHP’li başkan seçilirse hizmet olacakmış gibi bir anlayış hâkim.
tasarım59 reklam paketi
                
Oysa siyaset ayrı, hizmet ayrı şeydir. Hizmeti kimin yaptığına bakmadan kıymetini bilmemiz gerekir. Bugün bir CHP’li belediye başkanı hizmet ediyorsa, yarın başka bir partiden biri de aynı hizmeti yapabilir. CHP’li biri yaptığı için mi hizmet güzel oluyor? Hayır. Hizmet, kim yaparsa yapsın değerlidir. Biz siyasetin değil, hizmetin değerini bilmeliyiz. Tekirdağ halkı siyasetin kölesi değil, hizmetin hizmetkârı olmalıdır.
                Eskiden İstanbul’a gidip gelmek saatler alıyordu. Şimdi yarım saatte ulaşmak mümkün. Demek ki hizmetin partisi olmaz. Bizim partimiz, hizmet partisidir. Yol yapıldı, köprü yapıldı, su geldi, elektrik geldi… Bundan daha güzel hizmet olabilir mi?
                Ama siyasetin kölesi olduğumuz için kimin yaptığına bakmadan kötülemek yanlıştır. Hukuk hukukçunun, siyaset siyasetçinin, hizmet de hizmet ehlinin işidir. Biz vatandaş olarak hizmete bakarız, kimin yaptığını sorgulamayız.
                Son 1,5 yılda Tekirdağ’da çok büyük bir hizmet boşluğu dolduruldu. Bunun sebebi Belediye Başkanımız Candan Yüceer ve ekibidir. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bu topraklarda yaşayan herkes bu hizmetlerden faydalanıyor; CHP’li, MHP’li, AK Partili, İYİ Partili, Saadet Partili fark etmiyor.
                Bunları inkâr etmek nankörlük olur. Bu yüzden halkımızın duyarlı olmasını, hizmeti kim yaparsa yapsın takdir etmesini ve körü körüne parti tutmamasını temenni ediyoruz.
                İnşallah bir gün insanlar parti aidiyetinden çok hizmete değer verecek, kim hizmet ediyorsa ona teşekkür edecek. İşte o zaman Tekirdağ daha güzel, daha yaşanabilir bir şehir olacak.

Yayınlanma Tarihi : 4/10/2018 20:12
Okunma Sayısı : 203

MURATLIMIZIN EN BÜYÜK SORUNU NEDİR?


Çevre ve hava kirliliği
Ulaşım ve otopark
Çarpık kentleşme
Alt yapı ve kanalizasyon
Asayiş ve uyuşturucu
Yeşil alan ve parklar
Yol ve kaldırımlar
reklam 1
Günlük Kurlar