Tokatlılar geleneksel şölende buluştu

Tokatlılar geleneksel şölende buluştu
                Tokat Sulusaray İlçesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından piknik şöleni gerçekleştirildi. Şölen, katılanlardan tam not aldı.



                Muratlı Hizmet - Ulaş Çamlık’ta bu yıl 8.’si organize edilen geleneksel piknik şölenine ilgi yoğun oldu. Mutluhan’ın sunuculuğunu üstlendiği etkinlikte; Sanatçılar Cansu Akdoğan, Esin Akar ve Neslihan Uçar sahne aldı. Yöresel oyunlarını oynayan Sulusaraylılar, renkli görüntüler oluşturdu.
tasarım59 reklam paketi
                Piknik şölenine; Sulusaray Belediye Başkanı Davut Kılıç, Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, Ergene Kaymakamı Kadir Duman, bazı Belediye Meclis Üyeleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, Sulusaraylılar ile bazı protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı.
                Saygı duruşu ve ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan piknik şöleni; açılış konuşması, konser, küçük ağa seçimi, hediye çekimi, Belediye Başkanları konuşması, ağa seçimi, konser ve dilek ve temenniler ile tamamlandı.
                Tokat Sulusaray İlçesi Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Ahmet Senekçi ise, katılan herkese teşekkür ederek; bu tür etkinliklerin toplumun kaynaşması ve dayanışmasının artırılması açısından büyük önem taşıdığını vurguladı.
                Şölende, konuklar arasında samimi sohbetler ve neşeli anlar yaşandı. Piknik alanında hemşerilik bağları güçlenirken, geleneksel oyunlar ve ikramlar da etkinliğe ayrı bir renk kattı.












Yayınlanma Tarihi : 10/9/2024 00:58
Okunma Sayısı : 1824

Muratlı Nöbetçi Eczane

MURATLIMIZIN EN BÜYÜK SORUNU NEDİR?


Çevre ve hava kirliliği
Ulaşım ve otopark
Çarpık kentleşme
Alt yapı ve kanalizasyon
Asayiş ve uyuşturucu
Yeşil alan ve parklar
Yol ve kaldırımlar
reklam 1
Günlük Kurlar