Tekirdağ'ın depremselliği masaya yatırıldı

Tekirdağ
                Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Şehrimizin depremselliği ve kentsel planlama çalışmaları hakkında genel durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik” dedi.



tasarım59 reklam paketi
                Muratlı Hizmet - TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi’ni ziyaret eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “Şehrimizin depremselliği ve kentsel planlama çalışmaları hakkında genel durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik” dedi.
                Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Büyükşehir Belediyesi Deprem Risk Yönetimi ve Kentsel İyileştirme Dairesi Başkanı Sevim Avcı Yener, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Dilşad Ergin ve teknik ekip ile birlikte TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Tekirdağ Şubesi’ni ziyaret etti.
                Genel durum değerlendirmesi yapıldı
                Ziyaret hakkında açıklamalarda bulunan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak; “Şube Başkanı Aykut Akdağ ve Yönetim Kurulu ile birlikte şehrimizin depremselliği ve kentsel planlama çalışmaları hakkında genel durum değerlendirme toplantısı gerçekleştirdik” açıklamasını yaptı.


Yayınlanma Tarihi : 21/2/2023 17:43
Okunma Sayısı : 2336

MURATLIMIZIN EN BÜYÜK SORUNU NEDİR?


Çevre ve hava kirliliği
Ulaşım ve otopark
Çarpık kentleşme
Alt yapı ve kanalizasyon
Asayiş ve uyuşturucu
Yeşil alan ve parklar
Yol ve kaldırımlar
reklam 1
Günlük Kurlar