TCDD'den 'Vandalizm' vurgusu

TCDD
                Muratlı Tren Garı’ndaki üst geçitte bulunan engelli/yaşlı asansörlerinin çalışmamasına tepkiler büyüyor. Resmi müracaatta bulunan duyarlı vatandaşlara TCDD’den ‘Vandalizm’ vurgulu bir cevap geldi.



tasarım59 reklam paketi
                Muratlı Hizmet - Muratlı Tren Garı mevkiinde bulunan engelli/yaşlı asansörlerinin devamlı olarak arızalı veya kapalı olmasına tepki gösteren vatandaşlar, TCDD Taşımacılık A.Ş.’ye resmi şikâyette bulundu. TCDD Taşımacılık A.Ş.’den gelen cevapta ise ‘Vandalizm’ vurgusu yapılarak, şu ifadeler kullanıldı:
                “Muratlı istasyon sahasında üst geçitte bulunan 2 adet asansör son 3 ayda vandalizm sebebiyle sık sık arızaya geçse de mümkün olan en kısa sürede hizmete sunulması için çalışmalar yapılmış ve asansörler mümkün olduğunca faal halde tutulmuştur. Ancak vandalizm eylemlerinin sıklığı asansörlerin kapalı kalma sürelerini uzatmaktadır. Hali hazırda söz konusu asansörlerden biri hizmet vermekte olup, diğer asansör malzeme temininin beklenmesi sebebiyle hizmet dışıdır. Malzeme temini sonrasında hizmete sunulacaktır.”
Yayınlanma Tarihi : 6/9/2024 12:44
Okunma Sayısı : 1552

Muratlı Nöbetçi Eczane

MURATLIMIZIN EN BÜYÜK SORUNU NEDİR?


Çevre ve hava kirliliği
Ulaşım ve otopark
Çarpık kentleşme
Alt yapı ve kanalizasyon
Asayiş ve uyuşturucu
Yeşil alan ve parklar
Yol ve kaldırımlar
reklam 1
Günlük Kurlar