Pazarcılardan tezgâh açmama kararı

Pazarcılardan tezgâh açmama kararı
                Muratlı semt pazarı yerinin değiştirilmesine tepki gösteren bazı pazarcı esnafları, belediye yönetimi ile karşı karşıya geldi. Pazarcılar, anlaşma sağlanıncaya kadar tezgâhlarını açmama kararı aldı.



tasarım59 reklam paketi
                Muratlı Hizmet - Muratlı Belediyesi tarafından yeni belirlenen pazar yerinde sergi açmayacaklarını kaydeden bazı pazarcılar, mağdur olduklarını savundular.
                Semt pazarı emekçileri, pazar yerinin değişmesine tepki olarak tezgâh açmama kararı verdi.
                Pazarcılar Odası tarafından üyelerine gönderilen mesajlarda ise; Tekirdağ, Çorlu ve Lüleburgaz Pazarcılar Odaları olarak Muratlı Belediye Başkanı Nebi Tepe ile görüşme yaptıkları ve anlaşma sağlanıncaya kadar da Muratlı’da pazar kurmayacakları belirtildi.
                Öte yandan, semt pazarının bu hafta Fatih Mahallesi’nde Yeni Fatih Camii’nin etrafına kurulması bekleniyor. Nihai karar, yarınki belediye meclis toplantısından sonra kamuoyuna açıklanacak.
Yayınlanma Tarihi : 3/10/2022 19:41
Okunma Sayısı : 6649

MURATLIMIZIN EN BÜYÜK SORUNU NEDİR?


Çevre ve hava kirliliği
Ulaşım ve otopark
Çarpık kentleşme
Alt yapı ve kanalizasyon
Asayiş ve uyuşturucu
Yeşil alan ve parklar
Yol ve kaldırımlar
reklam 1
Günlük Kurlar