Mahallemize hizmet için yola çıktık

Mahallemize hizmet için yola çıktık
                Yüksek Seçim Kurulu tarafından Muratlı’da 6 Haziran’da yapılması planlanan İstiklal-Kurtpınar Mahallesi Muhtarlık seçimleri için Muhtar adayları da belli olmaya başladı. Son olarak Zafer Gür adaylığını açıkladı.



                Muratlı Hizmet - YSK’nın kararının ardından Muhtar adaylığını açıklayan mahallenin sevilen ve genç isimlerinden Zafer Gür, kavgadan, tartışmadan uzak; birleştirici ve uzlaşmacı bir idarecilik mesajları verdi.
tasarım59 reklam paketi
                Seçimleri kazanması halinde mahallesi için gece gündüz çalışacağını kaydeden İstiklal-Kurtpınar Mahallesi Muhtar Adayı Zafer Gür, ‘Muhtarlık maaşının değil, hizmetin peşindeyiz’ sloganını kullanarak; “Biz bu yola mahallemize hizmet için çıktık. Gerek genel, gerek yerel yönetimlerle işbirliği yaparak; mahallemize en iyi hizmeti getirmeyi sağlayacağız. Muhtar yaşlı olur algısını kırarak; gençliğimizin verdiği heyecan ve dinamizm ile genç kadromuzla bu göreve talibiz. Muhtarlığımızın kapısı halka 7/24 açık olacak” diye konuştu.
                Seçim çalışmalarına başlayan Zafer Gür, mahallede 7’den 70’e herkesle istişare halinde olduklarını belirterek; “Küçüğüyle büyüğüyle herkesle el ele, gönül gönüle olacağız. Mahallelilerimizden tek isteğimiz; biz gençlere bir şans vermeleridir. Gençliğimizin verdiği enerjimizi mahallemiz ve mahalle sakinlerimiz için kullanacağımızın bilinmesini istiyoruz” dedi.
Yayınlanma Tarihi : 11/5/2021 15:37
Okunma Sayısı : 3987

MURATLIMIZIN EN BÜYÜK SORUNU NEDİR?


Çevre ve hava kirliliği
Ulaşım ve otopark
Çarpık kentleşme
Alt yapı ve kanalizasyon
Asayiş ve uyuşturucu
Yeşil alan ve parklar
Yol ve kaldırımlar
reklam 1
Günlük Kurlar