Ender Borucu ile yola devam

Ender Borucu ile yola devam
                Muratlı Ziraat Odası genel kurulu yapıldı. Başkan Ender Borucu güven tazeledi.



tasarım59 reklam paketi
                Muratlı Hizmet - Genel kurulda Divan Heyeti oluşturuldu. Divan Başkanı Hasan Deveci olurken, Başkan Vekili Ahmet Şimşek, Üyeler ise İlker Ersoy ve Kudret Öztuna’dan oluştu.
                Yoklamalar yapıldı. Saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu. Ardından gündeme geçildi.
                2019-2022 yıllarına ait çalışma raporlarını Ziraat Odası Başkanı Ender Borucu okudu. Ziraat Odalarının kuruluş amacına değinen Başkan Borucu, bu esaslara göre hizmet verdiklerini kaydetti. Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Başkanı Şemsi Bayraktar’ın mesajı okundu.
                2019-2022 yıllarına ait gelir-gider hesapları okundu, oybirliği ile kabul edildi. Oda Meclisi ve İdari Heyeti’nin ibrası yapıldı. 2019-2022 yıllarına ait tahmini bütçe okundu, oybirliği ile kabul edildi.
                Ziraat Odası Meclisi seçimi yapıldı. 20 üye oy kullandı. Asil ve yedek üyeler seçildi.
                Buna göre; Ziraat Odası Yönetim Kurulu Asil Üyeler Ender Borucu (Başkan), Kudret Öztuna, Saim Bozdağ, İlker Ersoy ve Ahmet Kurt’tan oluşurken, Yedek Üyeler ise Necati Açıkgöz, Kemal Demir, İsmail Ateş, Hüseyin Ulutaş ve Özkan Barış’tan oluştu.
                Hizmet Medya Ailesi olarak Ender Borucu ve Yönetimi’ni tebrik ediyor, yeni dönemde de başarılar diliyoruz…








Yayınlanma Tarihi : 8/2/2023 17:46
Okunma Sayısı : 3059

MURATLIMIZIN EN BÜYÜK SORUNU NEDİR?


Çevre ve hava kirliliği
Ulaşım ve otopark
Çarpık kentleşme
Alt yapı ve kanalizasyon
Asayiş ve uyuşturucu
Yeşil alan ve parklar
Yol ve kaldırımlar
reklam 1
Günlük Kurlar