Can dostlara şifa dağıtılıyor

Can dostlara şifa dağıtılıyor
                Muratlı Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’ne getirilen çok sayıda yaralı hayvan, yapılan tedavilerinin ardından sağlığına kavuştu.



tasarım59 reklam paketi
                Muratlı Hizmet - Muratlı Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi sokak hayvanlarına adeta şifa dağıtıyor. Muratlı Belediyesi Veteriner Hekimi Melis Özgüner ve ekibi tarafından son 6 aylık süreçte sadece tedavi için 100 hasta bakımevinde misafir olurken, bu hasta hayvanların cerrahi müdahalesi/tedavisi başarıyla gerçekleştirildi.
                Son 6 aylık süreçte yaklaşık 130 hayvanın kısırlaştırma/kastrasyon işlemleri de yapıldı. İşlemleri tamamlanan sokak hayvanları tekrardan doğal yaşam ortamlarına teslim edildi. Sahibi tarafından sokağa bırakılan toplam 9 yasak ırk köpek de Muratlı Belediyesi Geçici Hayvan Bakımevi’nde barındırıldı.
                Konuyla ilgili olarak görüştüğümüz Muratlı Belediyesi Veteriner Hekimi Melis Özgüner ise; sokak hayvanlarının tedavi, cerrahi operasyon, aşılama, kısırlaştırma vb işlemlerini gerçekleştirmenin yanı sıra; yuva edindirme ve sahiplendirme çalışmalarının da sürdüğünü kaydetti.










Yayınlanma Tarihi : 8/12/2022 18:57
Okunma Sayısı : 3372

MURATLIMIZIN EN BÜYÜK SORUNU NEDİR?


Çevre ve hava kirliliği
Ulaşım ve otopark
Çarpık kentleşme
Alt yapı ve kanalizasyon
Asayiş ve uyuşturucu
Yeşil alan ve parklar
Yol ve kaldırımlar
reklam 1
Günlük Kurlar