Aşağısevindiklispor, rakibine 5 attı

Aşağısevindiklispor, rakibine 5 attı
                Temsilcimiz Aşağısevindiklispor U-18, rakibi Tekirdağ Karadenizspor U-18 takımını rahat geçti. Rahatlık skora da yansıdı 5-0.



                Hizmet Spor - 2024-2025 Futbol Sezonu Tekirdağ U-18 Ligi A Grubu 2. Hafta karşılaşmasında Tekirdağ Karadeniz 1 Nolu Saha’da Tekirdağ Karadenizspor’a konuk olan temsilcimiz Aşağısevindiklispor, ilk yarıda iki penaltı kazandı.
tasarım59 reklam paketi
                Penaltı vuruşlarını gole çeviren Aşağısevindiklisporlu oyuncular Yasin Kabasakal (11. dk) ve Özcan Çiğdem (33. dk) ile Mücahit Şeker (43. dk), skoru 3-0’a getirdi. Tek kale oynayan temsilcimiz Aşağısevindiklispor, ilk yarıdan 3-0 galip ayrıldı.
                İkinci yarıda da oyunun hakimiyetini elinde tutan Aşağısevindiklispor, Furkan Yılmaz Güney (57. dk) ve Yunus Emre Kurtulmuş (71. dk) ile farkı 5’e çıkardı.
                85. dakikada Furkan Yılmaz Güney’in bir golü ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken, karşılaşma temsilcimiz Aşağısevindiklispor’un Tekirdağ Karadenizspor karşısında 5-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.
                Maç sonrası Hizmet Spor Servisi’ne konuşan Aşağısevindiklispor Başkanı Okan Ortaer, kadrolarında oyuncuların tamamının Muratlı gençleri olduğuna dikkat çekerek; “Oyuncularımızı canı gönülden tebrik ediyoruz. Önümüzdeki maçlarda da aynı başarıyı sağlamak istiyoruz. Sezon sonunda hedefimiz şampiyonluk, parolamız şampiyonluk” sözcüklerini kaydetti.
                Öte yandan, temsilcimiz Aşağısevindiklispor U-18 önümüzdeki maç Tekirdağspor U-18’i konuk etmeye hazırlanıyor.




Yayınlanma Tarihi : 9/12/2024 15:22
Okunma Sayısı : 1218

MURATLIMIZIN EN BÜYÜK SORUNU NEDİR?


Çevre ve hava kirliliği
Ulaşım ve otopark
Çarpık kentleşme
Alt yapı ve kanalizasyon
Asayiş ve uyuşturucu
Yeşil alan ve parklar
Yol ve kaldırımlar
reklam 1
Günlük Kurlar