Tekirdağ'da 211 işletmeye 91 milyon lira ceza

Tekirdağ
                Tekirdağ’da 2024’te çevreyi kirleten 211 işletmeye toplam 91 milyon 844 bin lira idari ceza uygulanırken, 42 işletmenin faaliyetleri durduruldu.



tasarım59 reklam paketi
                Muratlı Hizmet - Tekirdağ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; yıl boyunca çevre kirliliği ile mücadele kapsamında bin 499 denetim gerçekleştirildiği ifade edildi. Bu denetimlerin, şikayet üzerine ya da planlı olarak mesai saatleri içinde ve dışında yapıldığı belirtildi.
                Hava ve su kirliliği gibi sorunların tespit edildiği denetimlerde, 211 işletmeye toplam 91 milyon 844 bin lira idari ceza kesildi.
                Ayrıca çevreye verdiği zarar nedeniyle 42 tesisin faaliyeti durduruldu. 2025 yılında da denetimlerin devam edeceği kaydedilerek; çevre kirliliğine sebep olan işletmelere 2872 sayılı Çevre Kanunu çerçevesinde gerekli yaptırımların uygulanacağına dikkat çekildi.
Yayınlanma Tarihi : 16/1/2025 17:26
Okunma Sayısı : 3678

MURATLIMIZIN EN BÜYÜK SORUNU NEDİR?


Çevre ve hava kirliliği
Ulaşım ve otopark
Çarpık kentleşme
Alt yapı ve kanalizasyon
Asayiş ve uyuşturucu
Yeşil alan ve parklar
Yol ve kaldırımlar
reklam 1
Günlük Kurlar