Sare Gayrimenkul'dan iftar organizasyonu

Sare Gayrimenkul
                Muratlı’ya yaptığı büyük yatırımlarla adından söz ettiren Sare Gayrimenkul, iftar yemeği organize etti.



tasarım59 reklam paketi
                Muratlı Hizmet - Sare Gayrimenkul sahibi Mehmet Karagöz’ün düzenlediği iftar programına; AK Parti Muratlı İlçe Başkanı Savaş Derviş Eskicioğlu ve teşkilat üyeleri, TÜGVA Başkanı Mustafa Reşit Paşa Genç ve TÜGVA’lı gençler, Muratlı Camilerini Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Demirali Bahar, Hizmet Medya Genel Yayın Yönetmeni Osman Baştuhan ve bazı protokol üyeleri ile aileler katıldı.
                Ezanın okunmasıyla oruçlar açıldıktan sonra dua yapıldı. Katılanlara ve kendilerini yalnız bırakmayanlara teşekkür eden Sare Gayrimenkul sahibi Mehmet Karagöz, “Ramazan’ın bereketini paylaştık. İnşallah daha nice iftarlar geçirmek dileğiyle” dedi.
                Meslekte 40 yıllık köklü bir geçmişe sahip olduğunu kaydeden Sare Gayrimenkul sahibi Mehmet Karagöz, yatırımlarını Muratlı ve Ergene’ye yönlendirdiklerine dikkati çekerek; önümüzdeki süreçte Muratlı’ya inşaat projeleri ve yatırımlarının olacağını aktardı.










Yayınlanma Tarihi : 24/3/2025 21:25
Okunma Sayısı : 1765

MURATLIMIZIN EN BÜYÜK SORUNU NEDİR?


Çevre ve hava kirliliği
Ulaşım ve otopark
Çarpık kentleşme
Alt yapı ve kanalizasyon
Asayiş ve uyuşturucu
Yeşil alan ve parklar
Yol ve kaldırımlar
reklam 1
Günlük Kurlar