Kadınlar, ZUMBA dansı yaptı

Kadınlar, ZUMBA dansı yaptı
                Muratlı’da kadınlara özel ücretsiz zumba dansı eğitimi verildi. Etkinliğe her yaş grubundan katılımcı yoğun ilgi gösterdi.



tasarım59 reklam paketi
                Muratlı Hizmet - Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’nce Muratlı Belediyesi’nin de katkılarıyla Belediye Kışlık Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen zumba dansı etkinliğine yoğun ilgi gösteren katılımcılar, hem eğlendi hem de stres attı.
                Belediye tarafından ilk kez düzenlenen zumba dansı kursu, belediyenin kadınlara yönelik sunduğu sosyal ve kültürel faaliyetlerin bir parçası olarak büyük beğeni topladı.
                Profesyonel hoca ve müzik eşliğinde zumba yapan Muratlılılar, spor yaparak hem fiziksel, hem de zumbanın stres atma etkisiyle psikolojik olarak sağlıklı yaşam adına önemli adımlar attı.




Yayınlanma Tarihi : 13/2/2025 17:38
Okunma Sayısı : 2775

MURATLIMIZIN EN BÜYÜK SORUNU NEDİR?


Çevre ve hava kirliliği
Ulaşım ve otopark
Çarpık kentleşme
Alt yapı ve kanalizasyon
Asayiş ve uyuşturucu
Yeşil alan ve parklar
Yol ve kaldırımlar
reklam 1
Günlük Kurlar